Utama  |  Artikel  |  Kedai


Ramuan Herba Kembali Dara

RM 30.00RM 260.00

Herba
Kacip Fatimah, Pokok Kembali Dara, Manjakani, Nenas Batu dan rempah ratus.

Kegunaan
Mengetatkan otot vagina, menguatkan rahim, mengatasi keputihan, mengekalkan kesihatan dalaman wanita, mengatur semula kitaran haid, menghilangkan sakit pinggang, memulihkan wanita lepas bersalin, mengatasi sembelit dan seumpamanya.

Nota
Baca lanjut di bawah.

 

Untuk info lanjut, sila baca di bawah.

Clear
kacip fatimah, pokok pulih dara, manjakani

Ramuan Herba Kembali Dara

Ini adalah ramuan campuran herba Kacip Fatimah, Pokok Kembali Dara, Manjakani, Nenas Batu dan rempah ratus.

Ramuan ini sangat bermanfaat dari sudut kesihatan, terutama untuk mengetatkan otot vagina, menguatkan rahim, mengatasi keputihan, mengekalkan kesihatan dalaman wanita, mengatur semula kitaran haid, menghilangkan sakit pinggang, memulihkan wanita lepas bersalin dan mengatasi sembelit

Ramuan herba kembali dara ini sangat sesuai untuk memulihkan wanita lepas bersalin. Bahan-bahan herbanya, termasuk kacip fatimah adalah dari hutan semulajadi, bukan dari ladang.

Pembeli boleh membeli ramuan herba kembali dara ini untuk menghasilkan produk jenama sendiri dalam bentuk kapsul atau botol. Sila berbincang di sini untuk harga ramuan ini dalam bentuk kapsul atau botol.

Untuk mengeluarkan produk herba, anda perlu memberikan nisbah peratusan adunan yang tepat bagi setiap herba berkenaan (kacip fatimah, pokok kembali dara, manjakani, nenas batu dan rempah ratus) kepada kami kerana setiap peratus bahan herba berkenaan menghasilkan khasiat yang berbeza dan risiko berlainan kepada pengguna.

 

TANYA / KOMEN

dherba, herba, kedai, majalah herba

Troli Belian

dherba, herba, kedai, majalah herba

Beli borong?

Item Terbaru

dherba, d'herba, pembayaran, maybank, bank islam, cimb, paypal
× TANYA