Buah Kelentit Kering

RM 25.00RM 70.00

Nama

Buah Kelentit Kering (KK). Nama lain: Buah KK, Cekeli, Belimbing Bukit, Kedekai, Keliku, Buah Langkau dan Majalawi. Nota: Kedekai lazimnya merujuk kepada buah yang saiz lebih besar.

Kegunaan

Bahan alami untuk membantu masalah dingin seks (wanita dan lelaki), lemah tenaga batin, faraj longgar, keputihan, sakit sendi, letih-lesu, masalah angin dalam badan, wanita lepas bersalin, senggugut, buasir, sembelit atau sukar buang air besar / tidak lawas buang air besar, gout, sukar kawal kencing, haid tidak teratur, kurang susu badan, masalah edaran darah, badan berbau, wanita tidak subur, batu karang, resdung, asma dan batuk.

Keistimewaan

Membantu mengembalikan kepuasan sebenar hubungan kelamin suami-isteri, sekali gus mengukuhkan lagi keharmonian rumahtangga.

Cara guna

Rendam di dalam segelas air panas, suamkan dan minum. Perincian cara guna disertakan bersama item belian.

Nota

Harga di bawah untuk KK dalam bentuk buah. Untuk KK dalam bentuk serbuk, sila lihat di sini.

Secure Payment System
Online Banking . PayPal . Transfer

Buah Kelentit Kering (Buah KK).

Buah Kelentit Kering ini popular dikenali sebagai Buah KK. Nama lain bagi buah ini ialah Cekeli, Belimbing Bukit, Kedekai, Keliku, Buah Langkau dan Majalawi.

Kedekai lazimnya merujuk kepada buah yang saiz lebih besar dan isinya lebih lembut berbanding Buah KK yang bersifat lebih kering serta keras.

Bagaimanapun, ada sesetengah pihak yang mungkin kurang mendalami, menyamakan Buah KK dengan Buah Kedekai.

Masalah lazim wanita, juga sebahagian lelaki

kelentit kering, dherba, herba, rawatan alternatif

Apa perlunya Buah KK?

Begini. Mari kita cerita. Kebanyakan wanita berusia 30-an dan ke atas lazimnya menghadapi masalah dalaman, terutama selepas bersalin anak pertama.

Ini termasuklah masalah dingin seks (bukan sahaja wanita, malah lelaki), lemah tenaga batin, faraj longgar, keputihan, sakit sendi dan letih-lesu.

Ada juga mengalami masalah angin dalam badan, senggugut, buasir, sembelit atau sukar buang air besar atau tidak lawas buang air besar.

Ada pula menghidapi gout, sukar kawal kencing, haid tidak teratur, kurang susu badan dan masalah edaran darah.

Tidak kurang pula mengalami masalah badan berbau, tidak subur, batu karang, resdung, asma dan batuk.

Akibat buruk masalah di atas

Jangan ambil mudah. Semua masalah di atas tidak tinggal diam di situ. Lazimnya ia akan memburuk dan membarah menjadi masalah lebih besar jika tidak usaha dibendung.

Masalah ketidakpuasan seks, contohnya, boleh membarah hingga menyebabkan keberantakan rumahtangga, suami cari psangan lain dan kepuasan di luar atau tidak mustahil sebaliknya isteri juga berbuat demikian.

Jangan sangka masalah yang bermula kecil sekadar kedinginan seks dan pergaduhan suami-isteri yang awalnya mungkin “kecil-kecilan” tidak akan memburuk dan membarah menjadi kerumitan lebih besar.

Malah keletihan dan pelbagai masalah dalaman wanita, contohnya, sudah barang tentu jika dibiarkan, akan mampu menyebabkan stres, tekanan mental serta menyebabkan kemurungan, juga anxiety.

Ini bukan sahaja menjejaskan keharmonian rumahtangga, malah prestasi kerjaya atau bisnes.

Justeru, ambil tindakan awal. Jangan tunggu ia memburuk dan membarah dalam kehidupan rumahtangga serta kerjaya dan bisnes.

Pilihan solusi

Penyelesaian apa? Antaranya ialah bahan alami ini – Buah KK.

Buah KK sudah diakui. Berdasarkan pengalaman tradisional, ia mampu mengembalikan hubungan suami-isteri yang hambar, tidak memberangsangkan serta kurang menghairahkan.

Secara mudah faham, inilah antara bahan alami yang dapat dimanfaatkan untuk mengembalikan ghairah seksual.

Menariknya, berdasarkan pengalaman pengguna, Buah KK mampu menyegarkan klitoris (kelentit), menambahkan daya rangsangan serta sensitiviti alat kelamin, mengetatkan faraj serta meningkatkan keinginan seks wanita, sekali gus menggandakan kepuasan seksual.

Berusahalah. Jangan tunggu semua masalah menjadi kronik.

Weight

200gm, 500gm, 1kg

TANYA