Berita

Teknologi nano modenkan sektor pertanian – Utusan Malaysia

10 Aug , 2017  


Utusan Malaysia

Teknologi nano modenkan sektor pertanian
Utusan Malaysia
Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) ditubuhkan pada 1969 dalam usaha kerajaan memodenkan sektor pertanian menerusi usaha penyelidikan dan pembangunan (R&D) bagi memenuhi keperluan industri dan membantu …

| Berita penuh | Berita lain

[do_widget id=mks_ads_widget-2]Comments are closed.

Arkib

Penafian

Semua info di laman ini hanya maklumat umum dan mungkin berdasarkan amalan serta kepercayaan tradisional. Dan, semua kandungan di laman ini tidak ditulis oleh doktor perubatan (medical doctor). Ia hanya untuk pengetahuan am dan tidak boleh serta tidak sepatutnya dianggap sebagai nasihat perubatan.
Justeru, anda dinasihatkan mendapatkan konsultasi doktor perubatan (medical doctor) untuk penjelasan lebih lanjut, tepat, semasa dan sahih berhubung masalah kesihatan yang anda alami secara spesifik, terutama jika ia berulang dalam jangka sederhana atau lama.
Anda juga dinasihatkan membaca, mengambil berat dan mematuhi semua pengumuman / hebahan, peraturan dan penguatkuasaan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dari semasa ke semasa berhubung perubatan herba dan perubatan alternatif.
D'HERBA tidak bertanggungjawab bagi apa juga kesan nyata atau kesan sampingan akibat penggunaan apa juga info di laman ini.
Sesetengah herba dan produk siap di laman ini dijual secara sistem affiliate atau dropship. Justeru, aspek keselamatan dan kemurajaban adalah tanggungjawab pembekal-pembekal berkaitan.